AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen yakınının mezarını görmek

Kahve falında ölen yakınının mezarını görmek

Kahve falında ölen yakınının mezarını görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölen yakınının mezarını gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında bir yakının mezarını görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında yakının mezarını görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen yakınının mezarını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak stres ve sinirden uzak durulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınını mezarda görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir