AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın birinin mezarını görmek

Kahve falında yakın birinin mezarını görmek

Kahve falında yakın birinin mezarını görmek büyük paralar kazanılacağına, yüzünün hep güleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kafasının karışacağına, bunun için her gün şükredeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın birinin mezarını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında ölen yakınının mezarını görmek tebrik edileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının mezarını görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına yorulur.

Kahve falında yakının mezarını kazmak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kazançlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda yakınını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yakınının mezar görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınını mezarda görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir