AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının mezarını görmek

Kahve falında yakının mezarını görmek

Kahve falında yakının mezarını görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, önemli yerlere geleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında yakının mezarını gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen yakınının mezarını görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yakının mezarını görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek insanları kıracağına, sağlık problemleri yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında mezarda yakınını görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında yakınının mezar görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının mezarını görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir