AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınlarının mezarını görmek

Kahve falında yakınlarının mezarını görmek

Kahve falında yakınlarının mezarını görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yakınlarının mezarını gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında yakın birinin mezarını görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının mezarını görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına yorulur.

Kahve falında yakınının mezarına gitmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda yakınını görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında yakınını mezarda görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işaret eder.

Kahve falında yakınlarının mezarını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının mezar görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir