AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının mezarını görmek

Kahve falında bir yakınının mezarını görmek

Kahve falında bir yakınının mezarını görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, geçecek güzel bir ömre, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, parasal krizler yaşanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının mezarını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Kahve falında yakının mezarını kazmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını mezarını görmek yüceltileceği sözler duyacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınının mezarını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının mezarına gitmek günahların af olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınını mezarda görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, derdin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir