AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının mezar görmek

Kahve falında yakınının mezar görmek

Kahve falında yakınının mezar görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının mezar gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Kahve falında yakının mezarını kazmak maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının mezarına gitmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın birinin mezarını görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, fırsatların heba edileceğine işarettir.

Kahve falında bir yakının mezarını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını mezarını görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınını mezarda görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir