AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında bir yakının hastalandığını gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir yakını hasta görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında yakın birinin hastalandığını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir yakınını hasta görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınını hasta görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yakınlarını hasta görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yakınını hasta görmek zor günlerin geride kalacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir