AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın birinin hastalandığını görmek

Kahve falında yakın birinin hastalandığını görmek

Kahve falında yakın birinin hastalandığını görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın birinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Kahve falında yakını hasta görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını hasta görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınının hastalandığını görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulur.

Kahve falında yakın birinin hastalandığını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Kahve falında bi yakınını hasta görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalettir.

Kahve falında hasta yakınını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir