AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir yakınını hasta görmek

Kahve falında ölmüş bir yakınını hasta görmek

Kahve falında ölmüş bir yakınını hasta görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, hayatın yoluna gireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınını hasta gördüyseniz:

  • Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

Kahve falında yakın birinin hastalandığını görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını çok hasta görmek kısmetlerin azalacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının hasta görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yüküne ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak şanssızlığının ortadan kalkacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının hastalandığını görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Kahve falında yakınınızı hasta görmek şeytana uyacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir