AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta olan yakınını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulur.

Kahve falında yakını hasta görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınını hasta görmek meşakkate düşeceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir