AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakını hasta görmek

Kahve falında yakını hasta görmek

Kahve falında yakını hasta görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakını hasta gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Kahve falında yakınlarını hasta görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının hastalandığını görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın birini hasta görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında bir yakınını hasta görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir