AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının cenazesini görmek

Kahve falında bir yakının cenazesini görmek

Kahve falında bir yakının cenazesini görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, onları gücendireceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının cenazesini gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında yakının cenazesini görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının cenazesini görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınının cenazesini görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının cenazesini görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında caminin içinde cenaze görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında cenazeyle konuşmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, her istediğini alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze dua etmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, büyük atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kendi cenaze namazını görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir