AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının cenazesini görmek

Kahve falında yakının cenazesini görmek

Kahve falında yakının cenazesini görmek yapılan hataların düzeltileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, karlı işler alacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında yakının cenazesini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında yakınının cenazesini görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Kahve falında yakının cenazesini görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınının cenazesini görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakının cenazesini görmek daha iyi yerlere geleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında cenazede kuran okumak işlerinde başarı elde edeceğine, istemediği halde borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı cenazesi görmek birçok engelin aşılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında cenazeyi gömmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir