AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının cenazesini görmek

Kahve falında yakınının cenazesini görmek

Kahve falında yakınının cenazesini görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının cenazesini gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Kahve falında bir yakının cenazesini görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınının cenazesini görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında yakının cenazesini görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, onlara doyasıya sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının cenazesini görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun cenazesini görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeye gittiğini görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında cenaze topluluğu görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir