AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının cenazesini görmek

Kahve falında bir yakınının cenazesini görmek

Kahve falında bir yakınının cenazesini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, dertleşerek moral bulacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının cenazesini gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yakınının cenazesini görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakının cenazesini görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının cenazesini görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Kahve falında bir yakının cenazesini görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin cenazesini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında cenaze malzemesi görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazede saf tutmak yıkılacağına, üzüleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir