AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenaze namazını görmek

Kahve falında kendi cenaze namazını görmek

Kahve falında kendi cenaze namazını görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına delalettir.

Kahve falında kendi cenaze namazını gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında cenazede namaz kılmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında cenaze namaz kılmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalettir.

Kahve falında cenaze namazına katılmak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında cenaze namazında saf tutmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılanları görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir