AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olan yakınını görmek

Kahve falında hasta olan yakınını görmek

Kahve falında hasta olan yakınını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta olan yakınını gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Kahve falında yakın birini hasta görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını hasta görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında hasta olan yakınını görmek günahlara, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yakınlarını hasta görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta yakınını görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir