AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta bir yakınını görmek

Kahve falında hasta bir yakınını görmek

Kahve falında hasta bir yakınını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, kendi patronu olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında hasta bir yakınını gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakının hasta olduğunu görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir yakının hasta görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulur.

Kahve falında yakınını hasta görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında yakınını çok hasta görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalettir.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir