AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının hasta olduğunu görmek

Kahve falında yakınının hasta olduğunu görmek

Kahve falında yakınının hasta olduğunu görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, başka işler deneyeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, dolandırılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında hasta olan yakınını görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yakını hasta görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bi yakınını hasta görmek sahip olacağı malın faazlalığına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın birini hasta görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir