AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi poğaça görmek

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzurlu günler görüleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, eksiklerinin farkına varacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi poğaça gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında tepside poğaça görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mayalı poğaça görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü poğaça görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında poğaça yapmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak poğaça görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poğaça yemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir