AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü poğaça görmek

Kahve falında bir sürü poğaça görmek

Kahve falında bir sürü poğaça görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, rütbenin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü poğaça gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında bir sürü poğaça görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık poğaça görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek poğaça görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işarettir.

Kahve falında zeytinli poğaça yemek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, geçecek güzel bir ömre yorulmaktadır.

Kahve falında cevizli poğaça görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında poğaça yapmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış poğaça görmek borçlarından kurtulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir