AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça yapmak

Kahve falında poğaça yapmak

Kahve falında poğaça yapmak ekonomik olarak kalkınacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poğaça yapmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında poğaça yapmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet eder.

Kahve falında poğaça satmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına alamet eder.

Kahve falında taze poğaça yemek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırından poğaça almak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında simit poğaça satmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında poğaça simit görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine poğaça vermek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir