AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside poğaça görmek

Kahve falında tepside poğaça görmek

Kahve falında tepside poğaça görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside poğaça gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında tepside poğaça görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında simit ve poğaça görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Kahve falında susamlı poğaça görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında taze poğaça yemek çok daha büyük işlere gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işarettir.

Kahve falında açma poğaça yemek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poğaça yemek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında poğaça almak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir