AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayalı poğaça görmek

Kahve falında mayalı poğaça görmek

Kahve falında mayalı poğaça görmek verilen emeklerin heba olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Kahve falında mayalı poğaça gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Kahve falında mayalı poğaça görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru maya görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında mayalı ekmek görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında bira mayası görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur mayası almak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında mayalı ekmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt mayalarken görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında ekşi maya görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir