AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak poğaça görmek

Kahve falında sıcak poğaça görmek

Kahve falında sıcak poğaça görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak poğaça gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sıcak poğaça görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işarettir.

Kahve falında sıcak poğaça yemek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına inanılır.

Kahve falında zeytinli poğaça yemek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poğaça yapmak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında börek poğaça görmek tüm dileklerin tutacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında poğaça pişirdiğini görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında taze poğaça yemek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir