AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi baklava yemek

Kahve falında bir tepsi baklava yemek

Kahve falında bir tepsi baklava yemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek gördüyseniz:

  • Herkesin yararına sonuçlar doğuracak öneriler getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işinden ve parasından olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsiden baklava yemek ekmek kapılarının kapanacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside baklava yemek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi baklava görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında bi tepsi baklava görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsilerle baklava görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir