AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi tepsi baklava görmek

Kahve falında bi tepsi baklava görmek

Kahve falında bi tepsi baklava görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi tepsi baklava gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Kahve falında bi tepsi baklava görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside baklava görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi baklava görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsiden baklava yemek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir tepsi baklava görmek kazancı arttıracağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsilerle baklava görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir