Kahve falında bir tepeden düşmek

Kahve falında bir tepeden düşmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, huzurunun eski haline döneceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepeden düşmek gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden düşmek hep yerinde sayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir tepeden düşmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden suya düşmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden düşmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir