Kahve falında tepeden düşmek

Kahve falında tepeden düşmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden düşmek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında yüksek tepeden düşmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden suya düşmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepeden düşmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, dertlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında bir tepeden düşmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, lüksüne de lüks katacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir