AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepeden düşmek

Kahve falında yüksek tepeden düşmek

Kahve falında yüksek tepeden düşmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, mutluluğa ve neşeye, esenlik bulacağına işarettir.

Kahve falında yüksek tepeden düşmek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek tepeden düşmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tepeden suya düşmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bir tepeden düşmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tepe üstü düşmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir