AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden aşağı düşmek

Kahve falında tepeden aşağı düşmek

Kahve falında tepeden aşağı düşmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kafasını rahatlatacağına delalettir.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden aşağı inmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir