AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden aşağıya düşmek

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, geniş geniş yaşayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı konular veya alınan haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulur.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir