AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepede oturmak

Kahve falında bir tepede oturmak

Kahve falında bir tepede oturmak ele geçen kazancın artacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, daha sık bir araya geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tepede oturmak gördüyseniz:

  • Eleştiriye açık olmayan durumları doğru kavramanız gerekebilir.

Kahve falında bir tepede oturmak insanların hayır dualarını alacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepede oturduğunu görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesinde oturmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek tepede oturmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepede oturmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik tepeye çıkmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir