AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede oturduğunu görmek

Kahve falında tepede oturduğunu görmek

Kahve falında tepede oturduğunu görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, rahatın yerine geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepede oturduğunu gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Kahve falında tepede oturmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ağacın tepesinde oturmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek tepede oturmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tepede oturduğunu görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepede oturmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet eder.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında tepede bina görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir