AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede oturmak

Kahve falında tepede oturmak

Kahve falında tepede oturmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tepede oturmak gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında tepede oturduğunu görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tepede oturmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında ağacın tepesinde oturmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir tepede oturmak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, talihinizin artacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek tepede oturmak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepede koşmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında karlı tepeden kaymak ekmeğinin artacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir