AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir teneke altın bulmak

Kahve falında bir teneke altın bulmak

Kahve falında bir teneke altın bulmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir teneke altın bulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Kahve falında bir teneke altın bulmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir teneke altın görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yarım teneke altın görmek işlerinin çoğalacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında teneke çalmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında teneke yüzük görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa inanılır.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında teneke toplamak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir