AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneke toplamak

Kahve falında teneke toplamak

Kahve falında teneke toplamak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rakiplerini yeneceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teneke toplamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında teneke toplamak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak gönül hoşluğu içinde olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp tenekesi görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski teneke görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tenekede peynir görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında teneke peynir görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında bir teneke yağ görmek kazancın yarı yarıya artacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir