AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ tenekesi taşımak

Kahve falında yağ tenekesi taşımak

Kahve falında yağ tenekesi taşımak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, helal ekmek yeneceğine delalettir.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinlemeli, gelecekle ilgili faaliyetlerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı ilgilendiren bilgiler elde etmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Kahve falında teneke yağ görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağ tenekesi görmek başarısının düşeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir teneke yağ görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında boş yağ tenekesi görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir teneke zeytin görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, hastalığının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında bir teneke altın görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir