AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneke çalmak

Kahve falında teneke çalmak

Kahve falında teneke çalmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, asla harama bulaşmayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalettir.

Kahve falında teneke çalmak gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında teneke çalmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teneke yağ görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir teneke yağ görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işaret eder.

Kahve falında boş teneke görmek çirkin amellere, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin tenekesi görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine delalet eder.

Kahve falında teneke toplamak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında teneke görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağ tenekesi görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir