AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek

Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek

Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, alın terinin karşılığını alacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytinyağ tenekesi gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında bir teneke zeytin görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin tenekesi görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir teneke yağ görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında teneke yağ görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında bir teneke peynir görmek şifa ve ilaç bulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında teneke çalmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teneke toplamak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir