AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneke yüzük görmek

Kahve falında teneke yüzük görmek

Kahve falında teneke yüzük görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teneke yüzük gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında teneke yüzük görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında zeytinyağı tenekesi görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında boş teneke görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teneke yağ görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine yorulur.

Kahve falında teneke çalmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine inanılır.

Kahve falında boş yağ tenekesi görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Kahve falında teneke görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir teneke peynir görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir