AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım teneke altın görmek

Kahve falında yarım teneke altın görmek

Kahve falında yarım teneke altın görmek işlerinin çok açılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kısmetinin açılacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında yarım teneke altın gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da fiziksel bazı konuları hafife almanız size zarar verebilir.

Kahve falında yarım teneke altın görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir teneke altın bulmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir teneke altın görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Kahve falında boş teneke görmek işlerinde verimin artacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine inanılır.

Kahve falında zeytinyağı tenekesi görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında teneke görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tenekede peynir görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir tenekesi görmek başarıları ile konuşulacağına, yeni işler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir