AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hapiste olduğunu görmek

Kahve falında birinin hapiste olduğunu görmek

Kahve falında birinin hapiste olduğunu görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin hapiste olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Kahve falında birini hapisten kurtarmak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Kahve falında kocayı hapiste görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini hapiste görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında hapis haberi almak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında hapis edildiğini görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yakınını hapiste görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapis kalmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Kahve falında hapiste birini görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir