AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile tanıdık görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini hamile görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığı hamile görmek huzur dolu günler geçireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu duymak parasının ve malının çoğalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir