AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu duymak

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu duymak

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu duymak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu duymak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu duymak iç açıcı sözlere, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı hamile görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir tanıdığını hamile görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birini hamile görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir