AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işarettir.

Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, işinde profesyonel kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı hamile görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına inanılır.

Kahve falında hamile tanıdığını görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini hamile görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, yüklü siparişler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık hamile görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, daha fazla rızık elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir