AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birini hamile görmek

Kahve falında tanıdığı birini hamile görmek

Kahve falında tanıdığı birini hamile görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, küs arkadaşların barışacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yönetici makamına oturacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birini hamile gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir tanıdığını hamile görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, borçlanıp, hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birini hamile görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birini hamile görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi tanıdığı hamile görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir