AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında hamile tanıdık kadın gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı hamile görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini hamile görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini hamile görmek yeni bir yol tutulacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi tanıdığını hamile görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir