AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile tanıdık görmek

Kahve falında hamile tanıdık görmek

Kahve falında hamile tanıdık görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, daha rahat bir nefes alacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hamile tanıdık gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Kahve falında bir tanıdığı hamile görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile tanıdık görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek onların başarıları ile gururlanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığını hamile görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalettir.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir