AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kederleneceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye hazır durumdasınız.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğu öğrenmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalettir.

Kahve falında yeni hamile olduğunu öğrenmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrenmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hamile olduğunu öğrenmek maddi kriz yaşanacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini hamile olduğunu öğrenmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını öğrenmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir